×

Eines WIRIS disponibles a Àgora

Les eines WIRIS estan disponibles a Àgora i són ben fàcils d'activar.

No saps què són les eines WIRIS?

Les eines WIRIS permeten integrar continguts per a ensenyar matemàtiques en entorns web. En particular, a la plataforma Àgora de la Generalitat de Catalunya. No siguis la darrera persona al món a saber-ne més i descobreix-les aquí. Si vols veure-les en un entorn Àgora, visita el curs de mostra.

Les eines WIRIS per Àgora inclouen:

  • WIRIS editor : un editor de fórmules visual
  • WIRIS cas : la "calculadora de l'edu365"
  • WIRIS quizzes : un mòdul que dóna potència matemàtica als qüestionaris de Moodle, permetent la creació de variables aleatòries, la inserció de fórmules complexes per part de l'alumne i l'avaluació automàtica de la resposta usant criteris matemàtics

Com activar les eines WIRIS?

Activar les eines WIRIS és ben senzill. Primerament, cal accedir a la secció de Filtres del vostre Moodle, clicant la seqüencia Mòduls >> Filtres, i activar el Filtre WIRIS.

Activar el filtre WIRIS al Moodle d'Àgora

Un cop activat el filtre, cal accedir-hi clicant Wiris des de la secció d'administració del lloc i activar les caselles corresponents a les eines que vulguis fer servir:

 

 

 

Per activar WIRIS quizzes, cal primerament clicar en el  vincle ' Wiris quizzes ' i després activar la casella corresponent, com es veu en la imatge següent.

El darrer paràmetre, ' Clear cache ', serveix per eliminar les fórmules emmagatzemades al vostre servidor i molt rarament caldrà activar-ne la casella.

Com adquirir una llicència WIRIS?

Àgora permet que els centres usin WIRIS facilitant la tecnologia, però no n'assumeix el cost de la llicència. Per això, els centres que desitgeu usar les eines WIRIS heu de posar-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça de correu sales@wiris.com. Alternativament, podeu comprar les llicències a través de la nostra botiga online.

Recorda que pots fer 1 000 fórmules, 1 000 càlculs i 1 000 execucions de preguntes gratuïtament. Més informació a la botiga online.